Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 της Καλλονής στην Μυτιλήνη, σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Τα γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σημείωσαν οι Αθανασιάδης (7’, 76’) και Μυστακίδης (90’), ενώ για την Καλλονή ισοφάρισε προσωρινά ο Μανούσος με πέναλτι στο 41’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει άμεσα το γκολ. Στο 7’ ο Ρόντρίγκες έκανε το γύρισμα και ο Αθανασιάδης με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 13’ με τον Πέλκα, ενώ μετά το εικοσάλεπτο η Καλλονή κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να σκοράρει. Στο 35’ ο Καλτσάς ανάγκασε τον Γλύκο σε δύσκολη επέμβαση, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπαργκάν ανησύχησε την εστία του ΠΑΟΚ.

Το 1-1 ήρθε με πέναλτι, όταν ο Σκόνδρας ανέτρεψε τον Μπαργκάν. Στο 41’ ο Μανούσος από την άσπρη βούλα ευστόχησε και ισοφάρισε για τους νησιώτες. Η Καλλονή θα μπορούσε μάλιστα να προηγηθεί, όμως στο 59’ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Καλτσά και Κεϊτά να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά ο άνθρωπος που έφερε τον ΠΑΟΚ αγκαλιά με τη νίκη ήταν ο Αθανασιάδης, ο οποίος πήρε φοβερή μπαλιά από τον Μακ και πέτυχε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90’ ο Μυστακίδης με πλασέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλλονή – ΠΑΟΚ 1-3 (Novasports 1)

Γκολ: 41′ πεν. Μανούσος – 7′, 76′ Αθανασιάδης, 90′ Μυστακίδης

Κίτρινες κάρτες: Κεϊτά, Τσαμπούρης – Λέοβατς, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε

Κόκκινες κάρτες: 90′ Κεϊτά

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης):
Δαύκου, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86′ Χιντασέλι), Καλτσάς (89′ Γιούκαρης), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα (80′ Μάρκοβιτς), Μανούσος.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ):
Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Λέοβατς (59′ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Πέλκας (65′ Γκολάσα), Μακ (80′ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης