Οργισμένος με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν πρόσφατα για τον Ιβάν Σαββίδη από τον Ολυμπιακό αλλά και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο Ανδριανόπουλος τον χαρακτήρισε πρόσφατα «Ρωσοπόντιο Εξολοθρευτή» και οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν στη θέση που έβγαλαν χθες μετά τη συνάντηση της Super League ότι είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας και τον ίδιο ανέφεραν και προ ολίγων ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ιστορία. Εγώ διάβασα τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου και δεν είναι απλώς απαράδεκτες είναι και εξαιρετικά γελοίες. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να είναι ρωσοπόντιος και ρωσοπόντιους λέμε τους Έλληνες πόντιους, οι οποίοι εκδιώχθηκαν και πήγαν στη Ρωσία κάποια στιγμή και αποκατέστησαν τη ρωσική γλώσσα για να μιλάνε μεταξύ τους. Γι αυτό δεν μιλάει ελληνικά. Τα οποία σιγά-σιγά τα μαθαίνει. Είναι παντελώς απαράδεκτο το να χαρακτηρίζεις ρωσοπόντιο έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, πήρε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει ένα σωρό επενδύσεις στην Ελλάδα.

Εγώ θα σας πω κάτι. Δεν κρύβω τα αισθήματα μου τα αθλητικά. Στο ποδόσφαιρο είμαι Άρης και Ολυμπιακός και εκεί τελειώνει η ιστορία. Αλλά ντρέπομαι για του ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Και ειδικά για τον Ανδριανόπουλο ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό, ήταν ένα πολιτικός που έχει γράψει μια ιστορία στη χώρα και να βγαίνουν από το στόμα του τέτοιες κουβέντες το θεωρώ όχι απλά απαράδεκτο αλλά δεν έχω τρόπο να το περιγράψω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα. Έαν δεν αγαπούσε την Ελλάδα δεν θα καθόταν εδώ. Να κάνει τι; Στον παράδεισο ήρθε; Στην κόλαση ήρθε. Του έχουν βγάλει την ψυχή σε όλα τα θέματα. Πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον κύριο Σαββίδη. Συγγνώμη που σας προσβάλαμε. Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι πολύ», ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης