Στην τελετή απονομής ξιφών 45 νέων Ανθυποπλοιάρχων Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Τεχνικού – Οικονομικού – Νομικού, εκπαιδευτικής σειράς 2011-2012 που πραγματοποιήθηκε στον αίθριο χώρο του κτιρίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Ακτή Βασιλειάδη) χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ παρέστη χθες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Το μεγαλύτερο αγαθό είναι η ασφάλεια. Η ασφάλειά μας είναι ταυτόσημο της ελευθερίας και η ελευθερία είναι ταυτόσημη με τη Δημοκρατία. Δε μπορεί να έχουμε ελευθερία και δημοκρατία χωρίς ασφάλεια. Το Λιμενικό Σώμα είναι το αρμόδιο Σώμα για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και η πολιτεία εδώ δε φάνηκε τσιγκούνικη, δε φάνηκε στενόμυαλη και προσπαθεί να ενισχύσει ένα Σώμα που τιμά την αποστολή του, υπηρετεί την ελληνική ναυτιλία, η οποία είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο και στελεχώνει το Λιμενικό Σώμα με επιστήμονες υψηλού κύρους, υψηλού επιπέδου» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο χαιρετισμό του προς τους νέους Αξιωματικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, και ο Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Θεόδωρος Φουστάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης