Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. Γιώργο Ανωμερίτη είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης πλαισιωμένος από ομάδα εργασίας του συνδυασμού “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ” με θέμα την διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στον Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό των κοινών δράσεων μεταξύ Δήμου Πειραιά και Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Οι δύο πλευρές όρισαν την επόμενη συνάντηση εργασίας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας 2015 στα τέλη Ιουλίου.
Νωρίτερα ο Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά στα Μανιάτικα, όπου συνομίλησε με κατοίκους και παραγωγούς. Οι πολίτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ότι ο νέος Δήμαρχος Πειραιά είναι στο πλευρό τους και μετά τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.
Επιπλέον ο κ. Μώραλης είχε προγραμματισμένη συνάντηση με κατοίκους της Αιτωλικού κατά τη διάρκεια της οποίας συνομίλησε μαζί τους για τα έργα του Μετρό που γίνονται στην περιοχή τους και άκουσε τους προβληματισμούς τους. 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης