Με άδεια τα χέρια έφυγε την Κυριακή από τα Περιβόλια Χανίων ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά ηττήθηκε με 2-1 σκορ από τον ψυχωμένο Πλατανιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League και είδε τη διαφορά του από την κορυφή να αυξάνεται στους 14 βαθμούς.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, βρίσκοντας μάλιστα τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, που είχε διαμορφωθεί από το 10ο λεπτό και το γκολ του Αθανασιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τέρμα της ισοφάρισης για τους Χανιώτες, που με αυτό το «τρίποντο» πήραν βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 22 βαθμούς, το πέτυχε ο Κάταϊ στο 36′, ενώ ο Τόρες διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 67′.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

O ΠΑΟΚ έψαχνε ένα γρήγορο γκολ στα Περιβόλια για να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη και το πέτυχε μόλις στο 10ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κατσουράνης με εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, βρήκε τον Αθανασιάδη και εκείνος με καλοζυγισμένη κεφαλιά νίκησε τον Γιωργαλλίδη δίνοντας προβάδισμα στον δικέφαλο του Βορρά.

Η ομάδα του Αναστόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 36ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση και ωραία ατομική ενέργεια του Κάταϊ.

Στην αντεπίθεση των Κρητών, ο Σέρβος πρόλαβε να κάνει το σουτ μπροστά από τον Σπυρόπουλο και να παραβιάσει την εστία του Γλύκου φέρνοντας το ματς στα ίσα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (1-1).

Η «αχίλλειος πτέρνα» του ΠΑΟΚ ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο η αμυντική του διάταξη. Ο Πλατανιάς φρόντισε να το εκμεταλλευτεί στο έπακρον και να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ στο 67ο λεπτό.

Σε μια φάση που θύμιζε αρκετά το γκολ της ισοφάρισης, ο Τόρες έγινε αποδέκτης της εξαιρετικής πάσας του Κάταϊ και με αριστερό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γλύκου δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για την ισοφάριση και έχασαν μοναδική ευκαιρία για να την πετύχουν στο 89ο λεπτό, όμως το σουτ του Λίνο έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αγκιλέρα.

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 2-1

Γκολ: 10′ Aθανασιάδης (ΠΑΟΚ), 36′ Κάταϊ (Πλατανιάς), 67′ Τόρες (Πλατανιάς)

Κίτρινες: Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Καζναφέρης (Πλατανιάς), Σπυρόπουλος (ΠΑΟΚ), Κάται (Πλατανιάς), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Τετέ (ΠΑΟΚ)

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (86′ Γιαχία), Τετέ, Γουνδουλάκης (46′ Μενδρινός), Κατάι, Μπέλιτς, Τόρες (77′ Σιαλμάς) 

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς):
Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (62′ Λίνο), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Μαντούρο (59′ Νάτχο), Κάτσε, Μάρτενς (69′ Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης