Την αποχώρηση του Τόμισλαβ Μίκουλιτς ανακοίνωσε  η ΠΑΕ Πανθρακικός, καθώς ο Κροάτης αμυντικός την Τρίτη έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο της Κομοτηνής.

Ο 32χρονος παίκτης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι και ξεκίνησε τη χρονιά ως βασικός σέντερ μπακ, αφού μάλιστα τον συνόδευε ένα αξιόλογο βιογραφικό, με θητεία σε ομάδες όπως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Σταντάρ Λιέγης και η Γκενκ.

Εντούτοις η απόδοσή του δεν ικανοποίησε τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά σταμάτησε να τον υπολογίζει και έκτοτε τον χρησιμοποίησε μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, στην ήττα 3-2 από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο Μίκουλιτς αποχωρεί έχοντας αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας και συνολικά 758 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή TOMISLAV MIKULIC τον οποίο και ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης