Να παραμείνει «ορφανή» μέχρι νεωτέρας, η θέση του τεχνικού διευθυντή, αποφάσισε η ΕΠΟ μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη. Η θέση δεν έχει λόγο ύπαρξης συν ότι θα εξοικονομηθούν χρήματα για την πρόσληψη ενός προπονητή με περισσότερα χρήματα (από τις 250.000 που είχε ακουστεί πριν από μερικές ημέρες) στο μισό εκατ. ευρώ.
Όσον αφορά τώρα το θέμα του προπονητή, δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο της «γαλανόλευκης» ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος μάλιστα έχει δουλέψει με τους παίκτες που τώρα προβοδίζονται στην Εθνική Ανδρών από την Εθνική Νέων και στην Ελπίδων και τους γνωρίζει πολύ καλά.
Τέλος, οι κλήσεις του υπηρεσιακού τεχνικού για τους προσεχείς αγώνες με Ρουμανία και Φινλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αναμένονται την ερχόμενη Πέμπτη – μετά την πρεμιέρα και της Σούπερ Λίγκας και τους αγώνες των ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη .
Μεταξύ των παικτών που θα κληθούν είναι αρκετά πιθανό να είναι ο Μπουχαλάκης που έκανε πολύ καλή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και ο Χρήστος Αραβίδης που φέτος ήταν πολύ καλός με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την επίθεση (εκτός Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης).
Επιμέλεια : Κατερίνα Νινιού

