To χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε την Τρίτη καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν από την Τσέλσι.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού ποδοσφαιριστή, Μάρκο Μάριν» αναφέρε η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον 27χρονο εξτρέμ, ο οποίος, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μετυαγραφής του στον Ολυμπιακό ο Μαρίν ανέφερε:«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα φοράω αυτήν τη φανέλα. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα για να το πετύχει αυτό. Και φυσικά, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League».

Όσο για το τι γνώριζε για τους «ερυθρόλευκους», σημείωσε: «Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κανέναν για τον Ολυμπιακό. Ως φαν και του Ερυθρού Αστέρα ξέρω πολλά και για τον σύλλογο αυτό. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, με τεράστια παράδοση. Υπόσχομαι στους οπαδούς μας πως θα κάνω πράξη ότι περιμένουν από μένα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης