Επίθεση μασκοφόρων με ρόπαλα σημειώθηκε στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων (ΣΥΦΙ) Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο Αμμόχωστος σημειώθηκε με ένα θαμώνα να μεταφέρεται τραυματίας στο Νοσοκομείο και αρκετές υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.10 εχθές το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ομάδα 50 περίπου οπαδών της Ανόρθωσης, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κασκόλ της ομάδος τους και κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα, εισέβαλαν στο οίκημα του ΣΥΦΙ δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου «Αμμόχωστος».
Την ώρα της επίθεσης οι θαμώνες εγκατέλειψαν το οίκημα ενός 19χρονου από τα Λειβάδια, ο οποίος τελικά δέχτηκε επίθεση από τους κουκουλοφόρους και μετεφέρθη στο νοσοκομείο.
Εξετάσεις διενεργεί το ΤΑΕ Λάρνακας

