Στην Αθήνα βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης (22/12) τα μηχανήματα ειδικού φωτισμού από την Ολλανδία, που θα τοποθετηθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της σποράς του νέου χλοοτάπητα που θα μπει στο χώρο μπροστά από τους πάγκους του γηπέδου. Εκεί δηλαδή που εντοπίζεται και το κυρίως πρόβλημα στο χορτάρι του γηπέδου της Λεωφόρου.

Το πρωί της Τρίτης, ξηλώθηκε με ειδικά μηχανήματα το χορτάρι στο προβληματικό σημείο, έγινε νέα επίστρωση και την Τετάρτη (23/12) θα έρθουν από την Ιταλία, τα κομμάτια του νέου χλοοτάπητα που θα καλύψουν το «γυμνό» σημείο. Από πάνω του ακριβώς θα μπει κι ο ειδικός φωτισμός, προκειμένου να αναπτυχθεί σε πολύ πιο ιδανικές συνθήκες ο νέος τάπητας και να «δέσει» με το παλιό χορτάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το λόγο αυτό μάλιστα, έχουν ξηλωθεί και κομμάτια από το σκέπαστρο που βρίσκεται απ’ την πλευρά της οδού Τσόχα (θα αντικατασταθούν από πλέξι-γκλας), προκειμένου να περνάει και να φτάνει μέχρι εκείνο το σημείο το φως του ηλίου.

Τα έργα θα συνεχιστούν σε όλη την περίοδο των εορτών, προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο για χρήση στις 3 Ιανουαρίου για το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης