Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρουί Βιτόρια, στις δηλώσεις του μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) της ομάδας του στο φιλικό με τη Σάλκε τόνισε πως η δημιουργία και η επιθετικότητα έλειψαν από το «τριφύλλι», επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που χρειάζονται βελτίωση, ενόψει των επίσημων αγώνων.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο δυνατοί, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, γιατί η Σάλκε είναι μια καλή ομάδα. Μας έλειπε η δημιουργία και η επιθετικότητα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αυτό έχει να κάνει και με την κούραση των παικτών από τις διπλές προπονήσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε με κάποιες διαφοροποιήσεις στην τοποθέτηση των ποδοσφαιριστών να δημιουργήσουμε περισσότερες καταστάσεις κόντρα σε μια ομάδα που ήξερε να πιέζει. Αν το επόμενο διάστημα βελτιωθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα επίσημα παιχνίδια».
