Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κουμουρτζής

Την ομάδα βετεράνων της ΑΕΚ είχε ως επίτιμη καλεσμένη στην γιορτή της αεροπορίας στις 8 Νοεμβρίου το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Σε αγώνα επίδειξης η ομάδας της Σχολής Ικάρων και της ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους, πέτυχε με απ ευθείας φάουλ «φωτοβολίδα» ο Λυσανδρος Γεωργαμλής.

Οι ομάδες στη συνέχεια «έλυσαν» τις διαφορές τους στα πέναλτι, που βρήκαν την ΑΕΚ νικήτρια με 6-4.

Να σημειωθεί, ότι πριν τον αγώνα, που παρουσίαζε από μικροφώνου στους παρευρισκόμενους ο Γιάννης Ζουγανέλης,  η ΑΕΚ, μέσω του πρόεδρου της Στέλιου Μανωλά, τίμησε τον αρχηγό του Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη,  προσφέροντας του μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας, ένα χρυσό δικέφαλο και διάφορα άλλα σουβενίρ της «Ένωσης».

Ο Στέλιος Μανωλας, δίνει στον αρχηγό του Γ. Ε. Αεροπορίας, αντιπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη, δώρα από τους βετεράνους της ΑΕΚ.

Επίσης στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή του, ευχαρίστησε τον αρχηγό της αεροπορίας για την πρόσκληση και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στην Ελληνική Αεροπορία και την Ελλάδα.

Κίνηση, που τον ενθουσίασε και μίλαγε με κολακευτικά λόγια για την χειρονομία των «κιτρινόμαυρων» βετεράνων, αλλά και το ήθος τους, αφού σεβάστηκαν τους Ικάρους στον αγωνιστικό χώρο, και μεταξύ άλλων φωτογραφήθηκαν μαζί τους, φορώντας ειδικές επετειακές φανέλες της Σχολής Ικάρων.

Στην εκδήλωση παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ακόμη οι Λάκης Νικολάου, Λυσσανδρος Γεωργαμλής, Ντανιέλ Μπατίστα, Χάρης Κοπιτσής, Λάμπρος Γεωργιοάδης, Ιβαν Ρούσεφ, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γιώργος Καραφέσκος, Μ. Αραβίδης, ο εορτάζων  Μιχάλης Πιθαρούλης (σ.σ. πήγε και γλυκά), Σωτήρης Μπούγλας, Χριστόφορος Βερβέρης, Γιώργος Νεστορίδης, Μανώλης Κώτης, Παναγιώτης Παπαθεοδώρου,  Ευάγγελος Μάκκος και Κοσμάς Πεσιρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης