ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται σε ένα πολύ δυνατό ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του θεσμού. Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Τούμπα θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι OTE Sport 1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Γεωργιάδης ετοιμάζει την ομάδα του για τη νίκη, καθώς στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 και έχει το προβάδισμα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γλύκος, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλας. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Κάτσε, Νάτχο και Λάζαρ, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λούκας, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βούκιτς, Στοχ και Κουλούρης. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μαντούρο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, στρέφει την προσοχή του στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου. Για το αποψινό ματς, ο Μίτσελ προορίζει τον Μέγιερι στο τέρμα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Μπονγκ. Στα χαφ θα παίξουν οι Εντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκες. Οι Κάμπελ και Φουστέρ θα είναι στα πλάγια και ο Βαλντές στην επίθεση.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σάμαρης, Σαβιόλα και Βούρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης