Η φετινή διοργάνωση του “Motocross των Εθνών” στο Matterley Basin δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ελληνική συμμετοχή καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου οι μοτοσυκλέτες του Γιώργου Ηλιόπουλου και του Γιάννη Τουρατζίδη «έκανα φτερά» από τα paddock της ομάδας. Παρά τις έρευνες για να βρουν οι δύο αναβάτες τις μοτοσυκλέτες τους για να συμμετέχουν στον αγώνα, τα κλεμμένα δεν βρέθηκαν ποτέ με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η ελληνική συμμετοχή. Για τις ανάγκες των δοκιμαστικών Σλοβενία και Αγγλία δάνεισαν μοτοσυκλέτες σε Γιάννη Τουρατζίδη και Γιώργο Ηλιόπουλο αντίστοιχα. Τελικά όμως και ενδεχομένως λόγω των «άγνωστων» στους  Έλληνες αγωνιζόμενους δανεικών μοτοσυκλετών, η Ελλάδα δεν προκρίθηκε στον B-Τελικό καταλαμβάνοντας τελικά την 34η θέση στον αγώνα. Οι συμμετέχοντες μας ανά κατηγορία ήταν οι εξής : MX1 – Γιώργος Ηλιόπουλος με ΚΤΜ (εκλάπη), ΜΧ2 – Γιάννης Τουρατζίδης με Yamaha (εκλάπη) και OPEN – Μανώλης Κρητικός με Kawasaki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά φέτος που ελληνική αποστολή πέφτει θύμα κλοπής μετά την απώλεια μοτοσυκλετών του Athens Enduro Team στο φετινό Six Days της Γαλλίας.

Ας πάμε μια βόλτα ωστόσο στο Matterley Basin και ας δούμε και τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων στα βίντεο που ακολουθούν :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης