Επιχειρηματικός αναβρασμός επικρατεί στη Μοτοδυναμική, εταιρεία που αντιπροσωπεύει τη Yamaha στη χώρα μας και σε Βουλγαρία, Ρουμανία.

Σε συνέχεια της απόκτησης του 80% της Λάιον Ρένταλ (SIXT) το Δεκέμβριο του 2018, η Διοίκηση της Μοτοδυναμικής προχώρησε σε οργανωτικές αλλαγές με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ανάπτυξη του Ομίλου. Από το Φεβρουάριο του 2019 η οργανωτική δομή της εταιρείας διαμορφώνεται σε τέσσερις κλάδους: Yamaha, Retail & International, Porsche και Ενοικίασης Αυτοκινήτων, με αυτόνομες οργανώσεις και κοινές υπηρεσίες H.R. (Ανθρώπινο Δυναμικό), I.T. (Πληροφορική) & Finance (Οικονομικές υπηρεσίες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως προς τον Κλάδο Yamaha

Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, δικύκλων και όλων των συναφών προϊόντων Yamaha στην Ελλάδα. Στον Κλάδο εντάσσεται και το σύνολο των δραστηριοτήτων στο χώρο της θάλασσας: προϊόντα Yamaha και Selva, πωλήσεις και ενοικιάσεις σκαφών. Επικεφαλής του ενοποιημένου (Moto & Marine) Κλάδου Yamaha αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Σώκιαλης και τη νεοσύστατη θέση του Marine Business Unit Manager ο κ. Λάμπρος Λιασκοβίτης.

Ως προς τον Κλάδο Retail & International

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιλαμβάνει τη δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρείας Μοτοδίκτυο Α.Ε. και του ηλεκτρονικού καταστήματος αυτής MotoDirect, καθώς και το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Ρουμανία (Motodynamics Srl) και στη Βουλγαρία (Motodynamics Ltd). Επικεφαλής του Κλάδου Retail & International αναλαμβάνει νέος εργαζόμενος στον Όμιλο και με πολυετή εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας, ο κ. Νίκος Σινογιάννης (φωτο).

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα στελέχη να είναι πάντα δυνατοί, πρωτοποριακοί και δημιουργικοί. Περισσότερες πληροφορίες ως προς τη νέα δομή της Μοτοδυναμικής μπορείτε να δείτε στην εταιρική ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο εδώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης