Έπειτα από τρία teaser βίντεο, πολλές φήμες και κρυφές φωτογραφίες, η Honda παρουσίασε το νέο της Forza 750.

Μετά, λοιπόν, από τα Forza 125 και 350 (2021 μοντέλο) οι Ιάπωνες δίνουν στο αγοραστικό κοινό μία ακόμα λύση για κίνηση εντός και εκτός πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολοκαίνουρια τα όργανα του Forza, δίνουν αίσθηση ποιότητας στη μοτοσικλέτα.

Με 54 ίππους

Στο κομμάτι του κινητήρα το νέο Forza δανείζεται τον δικύλινδρο κινητήρα των Integra και X-Adv, που αποδίδει 54 ίππους και υπόσχεται ομαλότητα, αξιοπιστία και μεγάλη οικονομία. Αυτό που έχει προστεθεί είναι οι επιλογές Στο νέο Forza έχει τοποθετηθεί ένα αναβαθμισμένο DCT κιβώτιο ταχυτήτων… οδήγησης (Standard, Sport, Rain, User) που αναλαμβάνουν να ελέγξουν την εμπλοκή του Traction Control, του φρένου του κινητήρα και του ABS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί που έχει γίνει το επόμενο βήμα είναι στη μετάδοση. Η ιαπωνική φίρμα τοποθέτησε στο νέο Forza το αναβαθμισμένο DCT της κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο πλέον δίνει περισσότερες επιλογές στον αναβάτη. Εκτός, λοιπόν, από το Manual και το Drive, υπάρχει πια και το User, το οποίο επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέξει ανάμεσα σε 4 επίπεδα – από πολύ ήπιες αλλαγές μέχρι επιθετικές. Το DCT της Honda ήταν και παραμένει ένα από τα καλύτερα συστήματα σε μοτοσικλέτα και είναι βέβαιο πως και σε αυτή του την αναβάθμιση θα παραμείνει στην κορυφή.

Τα ταξίδια είναι μέσα στο λεξιλόγιο του νέου 750 της Honda.

Φουλ από… gadgets

Πολλά είναι και τα gadgets τα οποία διαθέτει το Forza όπως φωνητική ομιλία μέσω του κινητού τηλεφώνου, φρέσκια οθόνη πληροφόρησης, τεράστιο χώρο αποσκευών, που φτάνει τα 22 λίτρα, και πολλά άλλα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Forza 750 πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ολοκαίνουριο Honda Forza 750:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης