Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Electromove, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των 100% ηλεκτρικών μοτοσικλετών Zero και των ηλεκτρικών Το κεντρικό κατάστημα της Electromove είναι στον Άγιο Δημήτριο.Ισπανικών scooters Ray Electric Motors, ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία με την Σιγάλας Moto, ως εξουσιοδοτημένο συνεργάτη στο νησί της Σύρου. Η Αμερικανική φίρμα με τις ποιοτικές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες θα έχει πλέον παρουσία και στο Αιγαίο επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της εταιρείας στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εγκαίνια στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σιγάλας Μoto στα Τάλαντα Σύρου θα γίνει στις 2 Ιουλίου και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να δουν από κοντά τις μοτοσικλέτες και τα scooter που αντιπροσωπεύει η Electromove. H Zero Motorcycles διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών μοτοσικλετών έχοντας ποιοτικές και πολύ αποδοτικές μοτοσικλέτες. Τα συστήματα ηλεκτροκίνησης που χρησιμοποιεί είναι κορυφαία, ενώ το σύνολο των μοτοσικλετών θέτει πολύ ψηλά τον πήχυ στην κατηγορία των ηλεκτρικών δικύκλων.

Εγκαίνια στις 2 Ιουλίου!

Στην γκάμα της Zero μπορεί να βρει κανείς dual sport μοντέλα όπως τα DSR, DS και FX, αλλά και σπορ Πλούσια γκάμα  μοντέλων με σύγχρονες υπηρεσίες αναβάθμισης μέσω του Cypher Store.μοντέλα όπως τη σειρά SR, τα FXE και FXS. Οι απόδοση των μοτοσικλετών ξεκινάει από τους 44 ίππους και φτάνει μέχρι και τους 110 ίππους με κορυφαίες αυτονομίες και χρόνους φόρτισης. Για το 2022 η Zero παρουσίασε και μια νέα υπηρεσία, το Cypher Store μέσα από την οποία ο πελάτης μπορεί να βελτιώσει τη μοτοσικλέτα του αγοράζοντας πακέτα αναβάθμισης μέσω της ειδικής εφαρμογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Electromove συνεργάζεται και με την Ray Electric Motors φέρνοντας στην Ελλάδα το εκπληκτικό scooter 7.7. Το Ray 7.7 διαθέτει ηλεκτροκινητήρα μέγιστης απόδοσης 23 ίππων με συνεχή ισχύ 15 ίππους και ροπή 60Nm. Αυτή η απόδοση είναι ικανή να χαρίσει τελική ταχύτητα 125Km/h στο scooter, ενώ και οι επιταχύνσεις είναι εκρηκτικές. Το βάρος του 7.7 είναι στα 165 κιλά, με τον εξοπλισμό του να είναι εντυπωσιακός.

Εκρηκτικό το ηλεκτρικό scooter Ray 7.7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει adventure μοτοσικλέτα η Zero;

Ray 7.7: Από τη Βαρκελώνη με αγάπη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης