Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM παρουσίασε το νέο της αναβαθμισμένο Cruisym για το 2021 με σημαντικές αλλαγές τόσο στον Το βάρος του scooter είναι στα 194 κιλάσχεδιασμό όσο και στα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το ξεχωριστό μοντέλο της εταιρείας για τη νέα χρονιά ακολουθεί τις προδιαγραφές Euro5 στον κινητήρα, γίνεται ακόμα πιο πρακτικό, ενώ αυξάνει κατακόρυφα την ασφάλεια με την προσθήκη προηγμένων συστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κινητήρα έχουμε πλέον προδιαγραφές ρύπων Euro5 με το σύνολο των 278 κ.εκ. να αποδίδει 26,5 ίππους. Τη διαχείριση του κινητήρα έχει αναλάβει ECU της Keihin, ενώ έχει προστεθεί σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, traction control, για βέλτιστη ασφάλεια σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

Οι τροχοί του Cruisym α 300 είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω

Μειωμένο βάρος κατά 2 κιλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αναρτήσεις και το πλαίσιο η SYM διατήρησε τα πολύ καλά χαρακτηριστικά στο scooter μειώνοντας Η τιμή του Cruisym α 300 είναι στα 4.895€μάλιστα το βάρος κατά 2 κιλά. Η ισορροπία που προσφέρει το πακέτο ανάμεσα στη στιβαρότητα και τη φιλικότητα στην οδήγηση το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας, ενώ διατηρεί την άνεση και την εργονομία σε υψηλά επίπεδα. Στα φρένα βρίσκουμε δίσκους 260mm εμπρός με 4πίστονες δαγκάνες και 240mm πίσω με σύστημα ABS της Bosch και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Εντυπωσιακός είναι και ο εξοπλισμός του Cruisym α 300 με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα ικανό να φιλοξενήσει δύο full face κράνη. Στην ποδιά βρίσκουμε USB θύρα QC3 για ταχύτατη φόρτιση του Smartphone, τα φωτιστικά σώματα είναι full LED, ενώ διατηρεί το πλαϊνό και το κεντρικό σταντ για εύκολο παρκάρισμα. Το νέο Cruisym α 300 θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Όλα τα στοιχεία για το SYM Cruisym α 300 θα τα βρείτε ΕΔΩ

Σύγχρονος πίνακας οργάνων με πλούσια πληροφόρηση για τον αναβάτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης το νέο SYM Maxsym 400

Καινούριο, πιο δυνατό SYM VF125

Ετοιμάζει μεγαλύτερο scrambler η Zontes;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης