Με εντυπωσιακές παρουσίες θα κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η Mitsubishi. Σύμφωνα με του Ιάπωνες, στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιαστούν τα εξής μοντέλα:

Το πρωτότυπο eX-Concept που εμφανίστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο 2015 ως eX-Concept και το οποίο δείχνει το μέλλον της Mitsubishi Motors στα SUV. Το συγκεκριμένο εφοδιάζεται με σύστημα ηλεκτροκίνησης, το οποίο προσφέρει αυτονομία 400 χιλιομέτρων σε πραγματικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ηλεκτρικό πρωτότυπο της Mitsubishi...

Τι άλλο θα δούμε…
Επίσης θα δούμε τα L200 και ASX Show Cars. Πρόκειται για δύο νέα εκθεσιακά μοντέλα που βασίζονται στα νέα L200 και 2017 ASX, συνδυάζουν τα παραδοσιακά στοιχεία των SUV της Mitsubishi Motors με εντυπωσιακά αμαξώματα σε μοναδική γκρι απόχρωση, έντονες πορτοκαλί πινελιές και μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Στο περίπτερο των Γιαπωνέζων  θα δούμε και το 2017 ASX. Σε συνέχεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles τον περασμένο Νοέμβριο, το ανανεωμένο ASX έρχεται στην Ευρώπη, εισάγοντας  μία νέα εκδοχή της νέας οπτικής ταυτότητας Dynamic Shield της MMC (στη φωτογραφία έκδοση Αμερικανικών προδιαγραφών).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περίπτερο της ιαπωνικής φίρμας θα υπάρχει και το ανανεωμένο Space Star.

Τα L200 και ASX Show Cars θα είναι πολύ ιδιαίτερα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης