Κατά τη διάρκεια του γκραν πρι της Formula 1 που πραγματοποιήθηκε στη Monza της Ιταλίας η Pirelli αποκάλυψε τα νέα ελαστικά διαστάσεων 18 ιντσών που θα δούμε στη Formula 1 το 2021.

Τα ελαστικά της F1 το 2021 θα έχουν διαστάσεις 18 ίντσες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχή με Formula 2

Συγκεκριμένα, η ιταλική φίρμα το παρουσίασε πραγματοποιώντας έναν γύρο επίδειξης με ένα μονοθέσιο της Στη Formula 1 θα τα δούμε το 2021…Formula 2 που οδηγούσε ο Jean Alesi.

Να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα ελαστικά θα κάνουν πρώτα την εμφάνισή τους στο πρωτάθλημα της Formula 2 το 2020 και έναν χρόνο αργότερα, όπως προαναφέραμε, στη Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική εταιρεία θεωρεί πως τα συγκεκριμένα θα φέρουν επανάσταση στον χώρο του κορυφαίου θεσμού. Οι επίσημες δοκιμές θα ξεκινήσουν το διάστημα 12-13 Σεπτεμβρίου στην πίστα Paul Ricard στη Γαλλία.

 

Παρόντες στα αποκαλυπτήρια ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Formula 1, Ross Brawn, o πρόεδρος της επιτροπής μονοθεσίων της FIA Stefano Domenicali, ο CEO του πρωταθλήματος FIA Formula 2, Bruno Michel, ο επικεφαλής F1 και αγώνων αυτοκινήτου της Pirelli, Mario Isola και ο οδηγός αγώνων Jean Alesi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης