Δεν έχει τέλος η φρίκη με την υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, αφού κάθε ώρα που περνάει μεγαλώνει ο εφιάλτης όσον αφορά στη δραστηριότητα του. Σήμερα ο λοχαγός ομολόγησε άλλους τρεις φόνους, υποδεικνύοντας στη μία περίπτωση το μέρος όπου τοποθέτησε τη σορό, ενώ αργότερα παραδέχθηκε και τη διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες λείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι η αστυνομία εντόπισε ένα νέο πτώμα, αυτή φορά στο πεδίο βολής της Ορούντας, ενώ η υπόδειξη του πτώματος έγινε από τον ίδιο. Η σορός εντοπίστηκε σε λάκκο, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης.

Ο 35χρονος φέρεται να δηλώνει άγνοια για το πότε σκότωσε το συγκεκριμένο θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να πρόκειται για γυναίκα είτε από το Νεπάλ, είτε απο την Ινδία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πώς λύγισε ο δράστης

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο «Sigmalive.com» τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο serial killer «Ορέστη» στην ομολογία.

Συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρισαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικασίμου, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν με μεθοδικό τρόπο στην παραδοχή του φρικτού εγκλήματός του. Αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να ομολογήσει τη δολοφονία συνολικά επτά γυναικών, κάτι που έχει συγκλονίσει την Κύπρο και την Ελλάδα ως μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες serial killer παγκοσμίως

Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν και οι λόγοι που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία του serial killer.

Τέλος οι αρμόδιοι που χειρίστηκαν την υπόθεση, χαρακτήρισαν τον «Ορέστη» ως έναν «μη εύκολο άνθρωπο», ο οποίος όμως λύγισε μετά από την πίεση και τις συνεχείς ερωτήσεις των ανακριτών.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης