Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού, όπου κρατείται, έδωσε στο Fax News της Αλβανίας ο Κλοντιάν Λεκοτσάι, ένας από τους πιο σκληρούς Αλβανούς ποινικούς, που κατηγορείται μεταξύ άλλων ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο Λεκοτσάι, ο αρχηγός της «Μαφίας των Φυλακών» στρέφεται κατά της ελληνικής δικαιοσύνης κατηγορώντας την πως «σκοτώνει τους Αλβανούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας καλώ (αλβανική δικαιοσύνη) να έρθετε να δείτε από κοντά πως “σκοτώνει” η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανούς. Αυτό δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα αλλά όλων των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα. Κι άλλη μια φορά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με» αναφέρει και προσθέτει:

«Σας ζητώ βοήθεια σαν ένας εκφραστής του ελεύθερου λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για κακή μας τύχη μας σκοτώνουν έναν – έναν και μας εξαφανίζουν και δεν μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας για να μάθουμε την αλήθεια και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα γεγονότα που κάνεις δεν μας εξηγεί και συνεχίζουν να τα κρύβουν».

«Γι’ αυτό απευθύνομαι σε εσάς γιατί δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου. Πίσω από αυτά τα γεγονότα κρύβονται άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιούν τον νόμο προς όφελός τους γιατί η δουλειά τους τους δίνει αυτό το δικαίωμα. Γι’ αυτό ζητώ από το αλβανικό κράτος να με βοηθήσει γιατί γίνονται πολλές αδικίες. Ζητώ για τη δική που θα γίνει στη Λουκάρεως στην Αθήνα στις 21.5.19 να αλλάξει το δικαστικό σώμα. Είμαι χωρίς δικηγόρο» επισημαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με έχουν κατηγορήσει και για κύκλωμα με το οποίο εγώ δεν έχω καμία σχέση και γι’ αυτό θα περάσω από Ανακριτή στις 20 Μαΐου» καταλήγει ο αλβανικής καταγωγής κακοποιός. 

Δείτε το video:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης