Ένα άδειο λιμάνι θα αντίκριζε κάποιος αν το πρωί βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου αφού τα δύο πλοία της γραμμής που έφτασαν το πρωί, ήταν σχεδόν άδεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των επιβατών που έφτασε σήμερα στο Ηράκλειο και με τα δύο πλοία, αγγίζει μόλις τους 80.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ekriti από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, 35 μόλις επιβάτες έφτασαν με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών. Το πλοίο μετέφερε επίσης 5 ΙΧ αυτοκίνητα, 18 φορτηγά και δύο δίκυκλα.

Με το πλοίο Blue Horizon έφτασαν 45 επιβάτες. Το πλοίο μετέφερε επίσης 7 ΙΧ αυτοκίνητα, 39 φορτηγά και ένα δίκυκλο όχημα.

Τα πλοία ήταν άδεια και χθες κατά την αναχώρησή τους. Συγκεκριμένα με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών αναχώρησαν από το Ηράκλειο 32 επιβάτες ενώ με το πλοίο Κρήτη ΙΙ της ΑΝΕΚ, μόλις 22 επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι η κίνηση στα πλοία έχει πέσει κατακόρυφα από τη μέρα που επιβλήθηκε το μέτρο του περιορισμού στα νησιά όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται ότι για να ταξιδέψει κάποιος σε νησί, θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος.

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης