Το φως της δημοσιότητας είδε το όνομα του Ρουμάνου οδηγού της νταλίκας που προκάλεσε τη φονική καραμπόλα στην Εγνατία Οδό το πρωί της Κυριακής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 32 να τραυματιστούν. 

Nikolae Tudoran είναι το όνομα του οδηγού που προκάλεσε την καραμπόλα στην Εγνατία ΟδόΠρόκειται για τον Nikolae Tudoran, 39 ετών, ο οποίος είναι από την πόλη Πιτέστι της Ρουμανίας. 

Η εταιρεία του στη Ρουμανία λέγεται «Limar» και αρχικά είχε έδρα σε δύο επαρχίες της Ρουμανίας, την Ilfov και την Arges.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 39χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή αλλά ο πρωταγωνιστής του τροχαίου μέσω του Ρουμάνου δικηγόρου του, τον οποίο τοποθέτησε το προξενείο της χώρας του, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμτπη.

Ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε ότι «τα φρένα του οχήματος τον πρόδωσαν». Ειδικότερα, ανέφερε πως είδε τόσο την ηλεκτρονική πινακίδα που προειδοποιούσε τους οδηγούς για έργα στην περιοχή όσο και τους δύο σημαιοφόρους, ωστόσο το σύστημα πέδησης δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη πάνω στα ακινητοποιημένα οχήματα.

 
Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγωδία με 5 νεκρούς και 30 τραυματίες

Αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο οδηγός της νταλίκας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης