Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 11:59
Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης σε σπίτι επί της Λ. Βουλιαγμένης 88.

Ένας άνδρας πυροβόλησε τη σύντροφό του στον λαιμό και αυτοπυροβολήθηκε έπειτα από καβγά. Ο δράστης πυροβόλησε τη γυναίκα με 22άρι πιστόλι έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του πατώντας τη σκανδάλη. Πρόκειται για 87χρονο απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας, τον ταξίαρχο Ν.Σ., ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, και τη σύντροφό του από τη Βουλγαρία, η οποία επίσης κατέληξε.

Και οι δύο είχαν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Προσπάθησε να διαφύγει με ταξί

Η 59χρονη γυναίκα μετά το περιστατικό βγήκε αιμόφυρτη στον δρόμο και επιχείρησε να πάρει ταξί φωνάζοντας «με σκοτώνει, με σκότωσε». Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 87χρονος προσπάθησε να μπει στο ταξί, ωστόσο ο οδηγός τον έδιωξε.

Το ζευγάρι είχε πρόσφατα παντρευτεί. Η γυναίκα από τη Βουλγαρία παλαιότερα φρόντιζε την τέως σύζυγο του 87χρονου, η οποία απεβίωσε. Μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου, ο απόστρατος αξιωματικός παντρεύτηκε την 59χρονη.

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, λαμβάνοντας παράλληλα καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

 

Δηλώσεις γείτονα

Το σπίτι όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό επί της Λ. Βουλιαγμένης 88

Το ταξί στο οποίο επιχείρησε να εισέλθει αιμόφυρτη η γυναίκα

Δηλώσεις του οδηγού ταξί στο οποίο επιχείρησε να μπει αιμόφυρτη μετά το περιστατικό η γυναίκα από τη Βουλγαρία

Νεαρός που έφθασε στο σημείο λίγο μετά το περιστατικό δήλωσε ότι η γυναίκα δεν ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι, ωστόσο έτρεμε από το σοκ.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 14:05