O Αλέξανδρος Μεταξάκης, ιδιωτικός υπάλληλος, 35 ετών από την Ιεράπετρα Κρήτης, που χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraΖeneca, μιλά στη «Ζούγκλα» για την περιπέτειά του καθώς και την αδιαφορία που αντιμετώπισε στη συνέχεια από τις Κρατικές Υγειονομικές αρχές.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, δεν έκανε και ούτε πρόκειται να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου καθώς και να ήθελε δεν του  το επιτρέπουν οι θεράποντες γιατροί του. Ο ίδιος προσθέτει πως δεν είχε κάποιο ιστορικό, ούτε αντιμετώπιζε κάποιο θέμα υγείας ούτε υπήρχε οικογενειακό ιστορικό με ανάλογα προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Μεταξάκης παρουσίασε την πρώτη θρόμβωση 11 ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ λίγο αργότερα, παρουσίασε και δεύτερη θρόμβωση, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται από τις 29 Απριλίου που έκανε την πρώτη δόση, μέχρι και σήμερα.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος κινήθηκε νομικά ζητώντας αποζημιώσεις για την όλη ταλαιπωρία που υπέστη από τις παρενέργειες του εμβολίου αλλά και για το δυσβάσταχτο κόστος των φαρμάκων που είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει καθημερινά .

Παρακολουθείστε όλα όσα ανέφερε στη «Ζούγκλα» ο κ. Αλέξανδρος Μεταξάκης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης