Δοκιμάστε τη συνταγή που σας προτείνουμε και μαγειρέψτε «έξυπνα» τη φάβα που έχει τεράστια θρεπτική αξία.

Υλικά

320 γρ. φάβα
1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση
1-2 κλωνάρια ρίγανη
100 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
1 λεμόνι στυμμένο
για το μείγμα
100 g φρυγανιά
50 g αλεύρι 60 g κρεμμύδι αλεσμένο
λίγη ρίγανη ψιλοκομμένη
1 αβγό

Εκτέλεση

Βάζουμε τη φάβα σε μια κατσαρόλα με 800 ml κρύο νερό και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη ρίγανη και το μισό ελαιόλαδο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης