Δοκιμάστε τη συνταγή που σας προτείνουμε και μαγειρέψτε «έξυπνα» τη φάβα που έχει τεράστια θρεπτική αξία.
Υλικά
320 γρ. φάβα
1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση
1-2 κλωνάρια ρίγανη
100 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
1 λεμόνι στυμμένο
για το μείγμα
100 g φρυγανιά
50 g αλεύρι 60 g κρεμμύδι αλεσμένο
λίγη ρίγανη ψιλοκομμένη
1 αβγό
Εκτέλεση
Βάζουμε τη φάβα σε μια κατσαρόλα με 800 ml κρύο νερό και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη ρίγανη και το μισό ελαιόλαδο…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

