Υλικά

16 κανελόνια
200 γρ. ροκφόρ
250 γρ. ένταμ
250 γρ. γραβιέρα
50 γρ. βούτυρο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
άνηθος (λίγος ψιλοκομμένος)
2 αβγά
1 φλ .τσαγιού μπεσαμέλ σπιτική ή έτοιμη
1 φλ, τσαγιού σάλτσα ντομάτας
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνετε μέσα το ροκφόρ, τα 2/3 από την μπεσαμέλ, το μισό τριμμένο τυρί (ένταμ και γραβιέρα), τον άνηθο και αλατοπιπερώνετε. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τα αβγά, τα προσθέτετε στο μείγμα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης