Υλικά
16 κανελόνια
200 γρ. ροκφόρ
250 γρ. ένταμ
250 γρ. γραβιέρα
50 γρ. βούτυρο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
άνηθος (λίγος ψιλοκομμένος)
2 αβγά
1 φλ .τσαγιού μπεσαμέλ σπιτική ή έτοιμη
1 φλ, τσαγιού σάλτσα ντομάτας
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνετε μέσα το ροκφόρ, τα 2/3 από την μπεσαμέλ, το μισό τριμμένο τυρί (ένταμ και γραβιέρα), τον άνηθο και αλατοπιπερώνετε. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τα αβγά, τα προσθέτετε στο μείγμα…
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

