Υλικά:
• 100 γρ. βιτάμ Κλασικό
• 12-14 φρέσκα μανιτάρια μέτρια
• 150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
• 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη
• 2 αβγά
• 120 γρ. κρέμα γάλακτος
• 100 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
• 100 γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
• ανάλογο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Κόβουμε τους μίσχους από τα μανιτάρια (κοτσάνια) και τους ρίχνουμε στο μίξερ μαζί με το μπέικον για να λιώσουν.
2. Ρίχνουμε το μείγμα των μανιταριών σε μια λεκάνη μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και το 1/3 της κρέμας γάλακτος. Ζυμώνουμε τη γέμιση έως ότου ομογενοποιηθεί και σφίξει. Εάν είναι μαλακή, τη δένουμε με λίγη φρυγανιά ακόμα και κάνουμε μικρές μπαλίτσες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr
