Υλικά:

1 συσκευασία φασολάκια στρογγυλά «Βιολογικές καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης (450 γρ.)
1 συσκευασία μπρόκολο «Βιολογικές καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης (500 γρ.)

200 γρ. μανιτάρια σε φέτες Μπάρμπα Στάθης
700 γρ. μοσχάρι σε λωρίδες 2 εκ.
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε ροδέλες
1/2 κ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κ. γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
40 ml ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα με πορτοκάλι:

2 κ. σούπας σάλτσα σόγιας
20 ml λευκό ξηρό κρασί
2 κ. γλυκού oyster sauce
1 κ. γλυκού ζάχαρη καστανή ή 1 κ. σούπας μέλι
3 κ. σούπας χυμός πορτοκαλιού
1/2 κ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ. σούπας κορν φλάουρ (αραιωμένο σε 2 κ. σούπας κρύο νερό)

Διαβάστε την εκτέλεση στο govastileto.gr