Υλικά:

1 κ. σούπας βούτυρο
1 κρεμμύδι
250 gr ζαμπόν σε κύβους
1/2 κ. γλυκού θυμάρι
1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
1 πακέτο φρέσκα νιόκι
1 φλ. αρακάς
1/4 φλ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
1 φλ. σκληρό τυρί Δανίας

Εκτέλεση:

Προθέρμανε τον φούρνο στο γκριλ.

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ζέστανε το βούτυρο σε μεσαία φωτιά και σοτάρισε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο για περίπου τέσσερα λεπτά.

Περισσότερα στο govastileto.gr