Μία εξαιρετική συνταγή με αέρα από…Τοσκάνη παρουσιάζει σήμερα ο σεφ της zougla.gr, Ηλίας Σκουλάς.

Το gourmet πιάτο, που θα ομορφύνει γευστικά το τραπέζι μας και θα μας ταξιδέψει στη γειτονική Ιταλία, είναι η μοσχαρίσια μπριζόλα «αλά Ταλιάτα».

Πρόκειται για μία μεσαιωνική συνταγή, στην οποία πρωταγωνιστούν οι λεπτοκομμένες λωρίδες μοσχαρίσιας μπριζόλας, οι οποίες σερβίρονται πάνω σε τραγανή ρόκα και φλοίδες παρμεζάνας.

Ας ακολουθήσουμε τις συμβουλές του σεφ και καλή τύχη στην κουζίνα!

Δείτε το video: