Υλικά:
2 κρεμμύδια, κομμένα στα δύο
2 καρότα, ξεφλουδισμένα
550 γρ. άπαχο βοδινό φιλέτο,κομμένο σε κύβους
30 ml (2 κουταλιές) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
αλάτι και φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι
60 ml (4 κουταλιές) φυτικό λάδι
6 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
200 ml κόκκινο κρασί
300 ml ζωμό βοδινού
125 γρ. καλλιεργούμενα μανιτάρια, κομμένα στα δύο
550 γρ. πατάτες
15 γρ. βούτυρο
ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

