Υλικά
Για το κέικ
5 ασπράδια αβγών
250 γρ. ζάχαρη
100 γρ. ινδοκάρυδο
100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φακελάκι baking powder
Για το σιρόπι
1 νεροπότηρο γάλα
Για την κρέμα
5 κρόκους
4 φλ. τσαγιού γάλα
150 γρ. ζάχαρη
3 κ.σ. γεμάτες νισεστέ ή κορν φλάουρ
3 κ.σ. αλεύρι
1 βανίλια
Για την επικάλυψη
σαντιγί (προαιρετικά)
ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Κέικ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

