Συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, η 28χρονη Ερίσα Φέρο, διευθύντρια πληροφορικής της Υπηρεσίας Πληροφοριών (AKSHΙ) της Αλβανίας. Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης στο αυτοκίνητό της, βρέθηκαν 58 κιλά ναρκωτικών και συγκεκριμένα κάνναβης, τα οποία επρόκειτο να εμπορευτεί, ενώ τα μετέφερε από την Κορυτσά προς τα σύνορα με την Βόρεια Μακεδονία.

Η 28χρονη Ερίσα Φέρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί της συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, που είχαν ως ρόλο να παρακολουθούν το δρόμο κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών, προκειμένου να αποφεύγονται οι αστυνομικοί έλεγχοι. «Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, προκύπτει ότι οι τρεις πολίτες είχαν πραγματοποιήσει τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών από την πόλη των Τιράνων με κατεύθυνση προς τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία», ενημέρωσε σήμερα η αστυνομία της Κορυτσάς. 

Η επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Καφέ- Τανέ, κοντά σε ένα εστιατόριο με την Ερίσα Φέρο να είναι η οδηγός του οχήματος που μετέφερε τα ναρκωτικά. Στο ίδιο αυτοκίνητο που ήταν γεμάτο κάνναβη στο πορτμπαγκάζ,  ήταν επίσης ο Λάικ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από τη Φούσα Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά M.K. 

Παράλληλα, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του χωριού Πισκουπάτ, οι οποίοι πρόλαβαν και διέφυγαν του ελέγχου των Αρχών στο σημείο, που μπλόκαραν το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις Αρχές, η συμμορία που ήταν έτοιμη για ανταλλαγή μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών πιστεύοντας πως η συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν εκτός της προσοχής της αστυνομίας επειδή είναι ορεινή και πολύ κοντά στα σύνορα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης