Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα αγόρι δύο ετών, σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια ληστείας κοσμηματοπωλείου σε εμπορικό κέντρο, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ένας άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο, στρατιωτικό παντελόνι αγγαρείας και πιστόλι 9 χιλιοστών στο χέρι εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο ειδικευμένο στον χρυσό στο εμπορικό κέντρο του Λοπμπούρι, 150 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανγκόκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τέσσερις, πριν ανέβει πάνω σε πάγκο του κοσμηματοπωλείου και κλέψει κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ.

Ένας ιδιωτικός φρουρός και μια πωλήτρια σκοτώθηκαν ακαριαία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπαρχηγός της αστυνομίας της πόλης Σουμίθ Πουνσρί. Ένα αγοράκι δύο ετών υπέκυψε λίγο αφότου διακομίστηκε σε νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Ο δράστης της ληστείας, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, δεν έμεινε μέσα στο κοσμηματοπωλείο παρά 60 δευτερόλεπτα, προτού βγει από το εμπορικό κέντρο και διαφύγει με μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα και δείχνει τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης