Το δώρο που θα συγκινήσει ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το όμορφο αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση ενός άνδρα ή μιας γυναίκας. Εκεί περιορίζεται η χρησιμότητα ενός κοσμήματος; Η συγκινησιακά ελκυστική εμφάνιση των αξεσουάρ φαίνεται να αποτελεί επαρκές χαρακτηριστικό, αφού η βιομηχανία της μόδας βγαίνει αρκετά κερδισμένη από την επιφανειακή ομορφιά και λάμψη.

Μια ματιά στα πρωτότυπα κοσμήματα της Aetion Art είναι αρκετή για πολλούς καλλιτέχνες -στο επάγγελμα ή την ψυχή- για να εντάξουν και τα κοσμήματα στην κατηγορία της τέχνης. Έτσι ο περίτεχνος κλάδος ονόματι art jewelry κερδίζει σταδιακά οπαδούς σε όλο τον κόσμο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι σημαίνει art jewelry;

Ο ξενόφερτος όρος art jewelry ανήκει στην ομπρέλα της κατηγορίας wearable art. Με λίγα και ελληνικά λόγια, τα κοσμήματα δημιουργούνται υπηρετώντας τον συνδυασμό της λειτουργικής ομορφιάς με την καλλιτεχνική έκφραση και την χρήση τους ως σύμβολα, σχολιασμό ή αντίδραση σε ιστορικά και κοινωνικά γεγονότα τόσο του παρόντος όσο και του παρελθόντος. Κάθε είδος αξεσουάρ κρύβει μια βαθιά ιστορία πίσω από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, μια επιπλέον υπόσταση που θα αγγίξει την ψυχή και θα γοητεύσει το μυαλό όσων τα φορούν ή απλά τα αντικρίζουν.

Γιατί οι λάτρεις των κοσμημάτων επιλέγουν την Aetion Art;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aetion Art έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη πολλών ανδρών και γυναικών που ζουν για τη μόδα και το στυλ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τι είναι αυτό που τους σαγηνεύει; 

1. Μοναδικά Σχέδια: Τα κοσμήματα της Aetion Art δημιουργούνται ύστερα από πολλή περισυλλογή για το σχέδιο αλλά και πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να τραβούν τα βλέμματα από μίλια μακριά και να μην τα αφήνουν να φύγουν ούτε όταν βρίσκονται σε απόσταση χιλιοστών. Κύρια σκέψη κατά τη σχεδίαση κάθε κοσμήματος; Να είναι κάτι μοναδικό, κάτι που όμοιό του δεν υπάρχει σε καμία φυσική ή online βιτρίνα κοσμηματοπωλείου. 

2. Πολύτιμη Ποιότητα: Τα πολύτιμα μέταλλα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι ένας επιπλέον παράγοντας που τα κοσμήματα της Aetion Art ξεχωρίζουν στο πλήθος. Οι ποσότητες χρυσού και ασημιού που καίγονται και λιώνουν για την τέχνη οδηγούν σε διαχρονικά κοσμήματα που αντέχουν στην καταπόνηση του χρόνου. 

3. Συμβολικά Κοσμήματα: Κάθε κόσμημα έχει τη δική του ιστορία, το προσωπικό του μήνυμα που θέλει απεγνωσμένα να περάσει στην ανθρωπότητα. Εμπνευσμένα από μυθικά τέρατα και φυσικά θεάματα, το θαύμα της ζωής με όλες τις παράδοξες και συναρπαστικές αισθήσεις και περιπέτειές του συζητιέται μέσα από κάθε κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκι και δαχτυλίδι που βρίσκεται στη συλλογή της Aetion Art. 

Ποια είναι τα καλύτερα κοσμήματα σύμφωνα με την Aetion Art;

Η απάντηση είναι άκρως υποκειμενική και μεταβάλλεται συνεχώς, αφού εξαρτάται από την προσωπικότητα του καθενός σε μια συγκεκριμένη στιγμή στον χρόνο. Παρόλα αυτά, μπορούμε να πούμε ότι περιπετειώδεις άνθρωποι που τους αρέσει να παρακούν τους κανόνες συνήθως επιλέγουν το κολιέ Bull. Αντιθέτως, οι πιο ρομαντικές ψυχές καταλήγουν πάντα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Waterfalls στο καλάθι τους. 

Τα κοσμήματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας κάθε ανθρώπου σε αυτή τη γη, γιατί είναι μια μυστική λεπτομέρεια που ψιθυρίζει, που αποκαλύπτει εμμέσως πτυχές του πολύπλευρου χαρακτήρα του καθενός. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης