Σε νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ο γνωστός αθλητικογράφος από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος, καθώς διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Ο δημοσιογράφος με την… παθολογική αγάπη για τη «μαύρη θύελλα» (σ.σ.: είναι το προσωνύμιο της ομάδας ποδοσφαίρου της Καλαμάτας) αποτέλεσε το τέταρτο κρούσμα του Covid-19 στη Μεσσηνία και διακομίστηκε άμεσα στην Πάτρα, με τον ίδιο να προχωρά σε ανάρτηση στο Facebook, ευχαριστώντας όλους όσοι τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δεν ανέφερα κάτι μέχρι για να μη σας ανησυχήσω… Δύσκολα όμως να “κρύψεις” κάτι τέτοιο… Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας θα τα καταφέρω, να είστε σίγουροι ρε!!!

Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου στην Πάτρα μας! Τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα εσάς βέβαια όλους, τους χιλιάδες!!! Θα τα ξαναπούμε φυσικά!!», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η ανάρτησή του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης