Στην ελληνική αγορά εισήλθε δυναμικά η JYSK-εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015, 16:07
Στην ελληνική αγορά εισήλθε δυναμικά η JYSK-εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα
«Γιατί όχι στην Ελλάδα;» αναρωτήθηκε ο κ.Lars Larsen, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της πολυεθνικής αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού JYSK όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση της εταιρείας να εισέλθει αυτή την περίοδο στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Larsen, βρέθηκε στην Αθήνα με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος της JYSK στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 24 Σεπτεμβρίου και είχε την ευκαιρία να απαντήσει στο εύλογο ερώτημα Ελλήνων και Δανών δημοσιογράφων σχετικά με το γιατί επέλεξε να επενδύσει στην Ελλάδα.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα η οποία ήταν μια από τις τελευταίες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δεν είχαμε ακόμα παρουσία. Έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν σε χώρες που βρίσκονταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και τα αποτελέσματά μας εκεί ήταν πολύ καλά. Στα καταστήματα JYSK οι πελάτες μας στην Ελλάδα θα μπορούν να βρουν εξαιρετικές προσφορές και να κάνουν ποιοτικές αγορές παρά την οικονομική κρίση».Στα εγκαίνια του καταστήματος παραβρέθηκε επίσης ο Δανός πρέσβης κ. Michael Braad που καλωσόρισε τη JYSK στην Ελλάδα και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να γίνονται νέες επενδύσεις που βοηθούν την ελληνική οικονομία.

Τον κ. Larsen συνόδευσαν στην Ελλάδα ο κος Jan Bogh, πρόεδρος και CEO της JYSK GROUP καθώς και αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου και του top management της μητρικής εταιρείας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα εγκαίνια του πρώτου ελληνικού καταστήματος JYSK κάλυψε ζωντανά το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι της Δανίας, το TV2, το οποίο είχε στείλει συνεργείο ακριβώς για αυτό το σκοπό αλλά και ελληνικά κανάλια και δημοσιογράφοι. Πέραν από τη live μετάδοση το TV2 ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο θέμα σχετικά με την είσοδο της JYSK στην Ελλάδα, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει και στη Δανία για αυτή την κίνηση της JYSK.
Διαβάστε επίσης:


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015, 16:17