Αγρότες, στελέχη από μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας, αλλά και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της πολιτικής σκηνής, βρέθηκαν μεταξύ 2-5 Φεβρουαρίου στους χώρους της 12ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, Zootechnia.

Παρούσα στο τετραήμερο εκθεσιακό event, και η εταιρεία NEUROPUBLIC, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών που αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που κάνουν πράξη τον όρο «ευφυής γεωργία και κτηνοτροφία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το πλαίσιο, η ελληνική εταιρεία Τεχνολογίας & Πληροφορικής με έδρα τον Πειραιά παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις της για την αγροδιατροφή, καθώς και τα εξειδικευμένα συστήματα διαχείρισης της παραγωγής που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τον αγρότη να εκσυγχρονίσει, να αναβαθμίσει και, εν τέλει, να διαχειριστεί καλύτερα και πιο ορθολογικά τη γεωργική και/ή την κτηνοτροφική του εκμετάλλευση.
Η συμμετοχή της NEUROPUBLIC κρίθηκε ως άκρως επιτυχημένη τόσο από τους επισκέπτες και τους υπόλοιπους εκθέτες της Zootechnia όσο και από την ίδια την εταιρεία, ειδικά σε ό,τι αφορά στην αναγνωρισιμότητα του συστήματος gaiasense και την ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα της ευφυούς γεωργίας και κτηνοτροφίας στην ελληνική ύπαιθρο.

Μάλιστα, οι επισκέπτες της έκθεσης που βρέθηκαν στο περίπτερο της NEUROPUBLIC πληροφορήθηκαν για τις τελευταίες προσθήκες και αναβαθμίσεις στο gaiasense, το πλέον ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σύστημα ευφυούς γεωργίας στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αναλύθηκε η νέα προσθήκη στην εφαρμογή gaiasense mobile app, ημερολόγιο εργασιών, που παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει ένα ψηφιακό αρχείο για όλες του τις εργασίες στο χωράφι, προκειμένου να διαθέτει ολοκληρωμένη, άμεση και έγκυρη εικόνα για την καλλιέργειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο αγροτικός κόσμος ενημερώθηκε και για τη δυνατότητα να καταχωρεί ο κάθε χρήστης χειροκίνητα τα αγροτεμάχιά του, σχεδιάζοντας τα χωράφια του επάνω στο χάρτη, εύκολα μέσα από το κινητό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απλά και άμεσα, αφού το gaiasense μπορεί πια να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από τον καθένα, σε κάθε εκμετάλλευση, ανεξαρτήτου μεγέθους και καλλιέργειας. Έτσι, όλοι κερδίζουν!

Για ακόμη μια φορά, η Zootechnia σηματοδότησε τις εξελίξεις σε ένα πολύ δυναμικό πεδίο της πρωτογενούς
παραγωγής, θέτοντας τις βάσεις προκειμένου να επιταχυνθούν οι επενδύσεις και η υλοποίηση δράσεων
εκσυγχρονισμού στην κτηνοτροφία-πτηνοτροφία. Η παρουσία της NEUROPUBLIC, επιβεβαίωσε με τη σειρά της τη σημασία της έκθεσης σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τον κλάδο περίοδο και έδωσε το έναυσμα για την απαρχή μιας νέας, ψηφιακής εποχής.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης