Χωρίς τον Ερίκ Αμπιντάλ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοινώθηκε από την εκπρόσωπο Τύπου της εθνικής ομάδας, ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ τράβηγμα, το οποίο δεν του επέτρεψε να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Προβλήματα, ως γνωστόν αντιμετωπίζει και ο έτερος αμυντικός των «τρικολόρ», Γουίλιαμ Γκαλάς, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τραυματισμό στο πόδι (ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα και από στομαχικές διαταραχές).

Οι Αμπιντάλ και Γκαλάς, οι οποίοι συνέθεσαν το κεντρικό δίδυμο των Γάλλων σε τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, δεν αποκλείεται, εφόσον ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, να χρησιμοποιηθούν από τον Ντομενέκ και στο εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ουρουγουάη, την ερχόμενη Παρασκευή στο Κέιπ Τάουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης