Στην Αθήνα διοργανώνεται φέτος διεθνής διαγωνισμός για την αναζήτηση του καλύτερου μπάρμαν.
Ο ανταποκριτής του BBC στην πρωτεύουσα μας δίνει μία γεύση από τις προετοιμασίες των συμμετεχόντων αλλά και την τέχνη… πίσω από την μπάρα.

Όπως λέει ένας από τους επίδοξους νικητές, ο μπάρμαν είναι σαν τον σεφ ενός εστιατορίου. «Μόνο που εκείνος δουλεύει με φωτιά, ενώ εμείς με πάγο» συμπληρώνει.

Τους συμμετέχοντες στον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό παρακολουθεί ένας κριτής που γεύεται ό,τι καλύτερο έχουν να του παρουσιάσουν οι μπάρμαν.