Όσοι από εσάς χρειαστήκατε περισσότερες από μία προσπάθειες για να πάρετε στα χέρια σας το δίπλωμα οδήγησης και νιώθετε άσχημα για αυτό, ήρθε η ώρα να γελάσετε με την καρδιά σας, αφού υπάρχουν και χειρότερα.
Η 68χρονη Cha Sa-soon από τη Νότια Κορέα, χρειάστηκε να δώσει το θεωρητικό μέρος των εξετάσεων οδήγησης ούτε λίγο, ούτε πολύ, 950 φορές, για να πετύχει το πολυπόθητο ποσοστό 60% που απαιτείται στη χώρα της, ώστε να έχει το δικαίωμα να προχωρήσει και στις πρακτικές εξετάσεις «πορείας» στο δρόμο!
Υπολογίζεται ότι, μέχρι σήμερα, η 68χρονη έχει ξοδέψει περισσότερα από 4.200 δολάρια σε παράβολα για τις εξετάσεις.
Ο… Γολγοθάς της όμως δεν τελείωσε ακόμα. Τώρα μένει να περάσει την εξέταση «πορείας» και θα είναι μία νομιμότατη οδηγός.
Χρόνος υπάρχει. Μόνο 68 χρόνων είναι ακόμα!…
