«Ο Πρωθυπουργός αντί να κρυφτεί τώρα που αρχίζουν και αναρτώνται τα εκκαθαριστικά του power pass και αποκαλύπτεται η τεράστια κοροϊδία, η απάτη και ο εμπαιγμός της κοινωνίας, έστειλε και μήνυμα για να “γιορτάσει” την πληρωμή τους», σημειώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Είναι τόσο απύθμενο το θράσος του κ. Μητσοτάκη όμως και τόσο μεγάλη η σιγουριά του ότι τα συστημικά μέσα που ελέγχει θα προσπαθήσουν να πείσουν μαζί με αυτόν, τον κόσμο ότι τα ποσά που λαμβάνουν είναι πιο κοντά στα 600 ευρώ που υποσχόταν αρχικά για την αποζημίωση της ρήτρας αναπροσαρμογής των προηγούμενων μηνών, από τα 18 ευρώ που τελικά λαμβάνουν οι περισσότεροι πολίτες», σχολιάζει, τονίζοντας πως «δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Μητσοτάκης Α.Ε. για να διαχειριστεί το φιάσκο προσπαθεί να “χρυσώσει το χάπι” στην κοινωνία με αποζημίωση τελικά και του μηνός Ιουνίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα 40 εκατομμύρια όμως που υπόσχεται και για εκεί δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Αντί λοιπόν να συνεχίζει η Κυβέρνηση να παριστάνει την γενναιόδωρη απέναντι στην κοινωνία, όταν είναι γενναιόδωρη μόνο απέναντι στην κρατικοδίαιτη παρασιτική ολιγαρχία, να καταργήσει εδώ και τώρα τους μηχανισμούς της αισχροκέρδειας σε βάρος των πολιτών, βάζοντας τέλος στο αίσχος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και απογείωσε η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει ο Μ. Κριθαρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης