Ο Ράσελ Μπραντ βρίσκει ομοιότητες στη ζωή της Κάρολαϊν Φλακ και της Έιμι Γουάινχαουζ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 08:50
Ο Ράσελ Μπραντ βρίσκει ομοιότητες στη ζωή της Κάρολαϊν Φλακ και της Έιμι Γουάινχαουζ

Ο Ράσελ Μπραντ δημοσίευσε μια δήλωσή του σχετικά με τη δύναμη της καλοσύνης, μετά τον θάνατο της τηλεπαρουσιάστριας Κάρολαϊν Φλακ.
 
Στη σελίδα του στο Instagram και στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κωμικός, συγγραφέας και ακτιβιστής περιέγραψε τον εαυτό του ως «θυμωμένος και λυπημένος που η Κάρολαϊν Φλακ βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση».
 
Η πρώην οικοδέσποινα του ριάλιτι «Love Island» αυτοκτόνησε στις 15 Φεβρουαρίου.
 
Ο ηθοποιός συνέκρινε τις εμπειρίες της Φλακ με εκείνες και άλλων «ευάλωτων ανθρώπων που βρέθηκαν στο μάτι της δημοσιότητας» αναφέροντας τόσο την τηλεπερσόνα Τζέιντ Γκούντι όσο και την Έιμι Γουάινχαουζ, που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο.
 
«Είμαι λυπημένος γιατί ήταν ένα υπέροχο άτομο, χαμογελαστό, δυναμικό και η ιδέα ότι ήταν τόσο αποστραγγισμένη από ελπίδες εξαιτίας των περιστάσεων με πνίγει» έγραψε ο Μπραντ, ο οποίος έχει μιλήσει για την κατάθλιψη που πέρασε κι αυτός και παρότρυνε τους ανθρώπους να είναι συμπονετικοί με τους άλλους.
 
«Η καλύτερη ελπίδα είναι να οικοδομήσουμε σχέσεις και κοινωνίες με βάση την καλοσύνη, τη συγχώρεση και τη συμπόνια και όχι με τις εύκολες αξίες που πρέπει να διατηρήσουμε δεδομένης της εσωτερικής μας πολυπλοκότητας, αλλά ο θάνατος της Κάρολαϊν μας δείχνει ότι η εναλλακτική λύση είναι πολύ λυπηρή» συνέχισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 08:54