Terra Stage & Vibe Stage 
Προπώληση Εισιτηρίων από τις 17 Μαρτίου 

Οι Most Wanted THE KILLERS, Οι MOTLEY CRUE για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  Οι αγαπημένοι PLACEBO, O Rockwave Hero MOBY, Το αστέρι της χρονιάς DUFFY, Οι θρυλικοί WASP, Οι εκρηκτικοί GOGOL BORDELLO, Οι δαιδαλώδεις MONSTER MAGNET, Οι μυθικοί VOIVOD, Οι συγκλονιστικοί ARCH ENEMY, Και η metal sweetheart LAUREN HARRIS

Και αυτά είναι μόνο η αρχή…

Ένα καλοκαιρινό 3ήμερο δυνατής φεστιβαλικής εμπειρίας παρουσιάζει φέτος το Rockwave, που κλείνει 13 χρόνια επιτυχίας.
Λαμπερό όσο ποτέ, φιλοξενεί στα δύο stages του μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Σάββατο 27 Ιουνίου (*Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα) 

TERRA STAGE 

PLACEBO (Alternative Rock) 
MOBY (Electro Pop – Rock) 
GOGOL BORDELLO (Gypsy Punk)

Placebo

Την αυλαία του Terra Stage ανοίγουν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Placebo. Η τριάδα, ανανεωμένη, με την προσθήκη του Steve Forrest, πρώην μέλος των Evaline, στα drums και νέο δίσκο στα σκαριά, ελίσσεται σε νέα μουσικά μονοπάτια, παρασύροντας μαζί τους και τους εκατομμύρια πιστούς τους ανά τον κόσμο. 
Ο Brian Molko, με τη φωνή που ξεχωρίζει στο πρώτο της άκουσμα, είναι ο ηθικός αυτουργός των σοφιστικέ στίχων, που κάνουν τους Placebo τόσο μα τόσο μοναδικούς! Δεν είναι τυχαίο που μέχρι στιγμής έχουν παίξει σε sold out συναυλίες σε 44 χώρες παγκοσμίως και έχουν γίνει Χρυσοί και Πλατινένιοι σε πάνω από 30 χώρες! 

Moby

Ότι και να γραφτεί για τον Moby είναι πολύ λίγο! Παίζει μουσική από τα 9 του χρόνια, υπήρξε μέλος ενός πανκ γκρουπ στα 13 του, απογείωσε τα Νεουρκεζικα decks λίγο αργότερα και από τότε μέχρι σήμερα πειραματίζεται, ξεσηκώνει, πορώνει και πάντα παραμένει ο δικός μας Rockwave Hero!!

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα έγινε την πρώτη χρονιά του Rockwave Festival το 1996, στην Δραπετσώνα… το Terra Stage τον περιμένει!

Gogol Bordello

Το πάρτι όμως θα έχει ξεκινήσει πιο πριν με τους θορυβώδεις και ξέφρενους Gogol Bordello. Ένα περίεργο μείγμα τσιγγάνικης και πανκ μουσικής με στοιχεία καμπαρέ, οι Gogol Bordello είναι η μουσική απάντηση της Ανατολικής Ευρώπης μέσα από την καρδιά της Αμερικής. Από το 1998 μέχρι σήμερα έχουν περιοδέψει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης και της Αμερικής ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τον Manu Chao, Dub Trio αλλά και με την Madonna, σε μια special version του L’ Isla Bonita!

Κυριακή 28 Ιουνίου (*Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα) 

TERRA STAGE 

THE KILLERS (Alternative Rock – Post Punk Revival) 
DUFFY (Pop Soul) 



Δύο λαμπερά ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας παγκοσμίως, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα προσγειωθούν στο Terra Stage τη δεύτερη μέρα του Rockwave festival!

Brandon Flowers

Are we Human or are we Dancers?… ένα ερωτηματικό πλανάται, και τα εκκεντρικά παιδιά απο το Λας Βέγκας μας δίνουν τη λύση. Ο Brandon Flowers και η παρέα του θα  κατακλύσουν το Terra Stage ως πραγματικοί headliners με τους περίτεχνους στίχους τους, το εκκεντρικό τους ντύσιμο και πάνω απ΄ όλα το φοβερό attitude!

Duffy

Η έκπληξη της χρονιάς, η νεότατη Ουαλή με τη βαθιά soul φωνή, θα μας πάει στους δρόμους του «Rockferry», του πιο πετυχημένου άλμπουμ της χρονιάς από την πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια της Μεγάλης Βρετανίας για φέτος. Το Rockwave υποδέχεται την Duffy!

Δευτέρα 29 Ιουνίου (*Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα) 

CRUEFEST STAGE (TERRA STAGE)

Motley Crue (Hard Rock) 
Monster Magnet (Hard Rock) 
Arch Enemy (Melodic Death Metal) 
Lauren Harris (Hard Rock – Power Pop)

Η τρίτη μέρα του Rockwave Festival 2009 είναι η απόλυτη hard rock – metal φεστιβαλική εμπειρία. Το Terra Stage μετονομάζεται σε CrueFest Stage για να υποδεχτεί τους πειρατές της hard rock σκηνής, Motley Crue

 

Λίγο πιο πριν, οι Monster Magnet μας πάνε πιο μακριά σε ένα εκστατικό εγκεφαλικό Powertrip.

 

 

Από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει και η γυναικεία πλευρά του hard rock. Η «Diva Satanica», Angela Gossow με την μανιασμένη φωνή της κ την δυναμική του death metal των Arch Enemy και… η Lauren Harris, κόρη – πρότυπο για κάθε πατέρα – είδωλο της Hard Rock σκηνής. 

VIBE STAGE 

W.A.S.P. (Heavy Metal) 
Voivod (Heavy Metal – Thrash Metal) 
TBA

Meanwhile back in the Vibe Stage… Κρατώντας τα σκήπτρα του κλασικού οι W.A.S.P. του Blackie Lawless έρχονται στο Vibe Stage, headliners στο ulti-metal date με κλασικά hits και διάθεση… αυστηρώς ακατάλληλη!

Λίγο πιο πριν οι μυθικοί Voivod θα εξαπολύσουν το δικό τους μουσικό Αρμαγεδδών.

 

Τα Terra Stage & Vibe Stage, θα λειτουργούν back to back στις αλλαγές των συγκροτημάτων. Το αποτέλεσμα… ούτε ένα λεπτό χωρίς μουσική. 

Ακόμη, Camping, περίπτερα, παιχνίδια, μπλουζάκια, αναμνηστικά, θεματικά events, Festival Services, όπως μόνο το Rockwave ξέρει να παρέχει και πάνω απ όλα το Rockwave Festival Vibe. 

Και όλα αυτά μαζί 
ROCKWAVE FESTIVAL 2009 

27 Ιουνίου 
TERR A STAGE 

Placebo (alternative rock) http://www.placeboworld.co.uk/ http://www.myspace.com/placebo 
MOBY (electro pop – rock) http://www.moby.com/ http://www.myspace.com/moby 
Gogol Bordello (Gypsy punk) http://www.gogolbordello.com/ http://www.myspace.com/gogolbordello 
TBA 

VIBE STAGE 
TBA 

28 Ιουνίου 
TERRA STAGE 

The Killers (Alternative Rock – Post Punk Revival) http://www.thekillersmusic.com/ http://www.myspace.com/thekillers 
Duffy (Pop Soul) http://www.iamduffy.com/ http://www.myspace.com/duffymyspace 
TBA 

VIBE STAGE 
TBA 

29 Ιουνίου 
CRUEFEST STAGE (TERRA STAGE) 

Motley Crue (Hard Rock) http://www.motley.com/ http://www.myspace.com/motleycrue 
Monster Magnet (Hard Rock) http://www.mo/ nstermagnet.net/ http://www.myspace.com/monstermagnet 
Arch Enemy (Melodic Death Metal) http://www.archenemy.net/ http://www.myspace.com/archenemy 
Lauren Harris (Hard Rock – Power Pop) http://www.myspace.com/laurenharrisuk 

VIBE STAGE 
W.A.S.P. (Heavy Metal) http://www.waspnation.com/waspnation.htm 
Voivod (Heavy Metal – Thrash Metal) http://www.voivod.net/ http://www.myspace.com/voivod 
TBA 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 11 κάθε μέρα. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

H προπώληση ξεκινά σε Ticket House και http://www.ticketpro.gr/ στις 17 Μαρτίου. Τα εισιτήρια αφορούν μόνο γενική είσοδο (δεν θα υπάρξουν Pl1 και Pitch A). 

Οι τιμές θα έχουν σταδιακή αύξηση όσο περνά ο χρόνος, δίνοντας έτσι ένα πριμ στους early buyers, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές Διημέρου και Τριημέρου. 

TICKET PRICES – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 

Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου 45 euro 
Aπό την 1 Απριλίου έως και ως την μέρα του Rockwave 50 euro 
Box Office 55 euro 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ) 
Από τις 17 Μαρτίου έως και ως την μέρα του Rockwave 85 euro 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 
Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου 100 euro 
Από την 1 Απριλίου ως τη μέρα του Rockwave 120 euro

Σημεία Προπώλησης: 
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα 
Πανεπιστημίου 42, 210 3608366 
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη 
Μητροπόλεως 102, 2310 264880 

Online sales: ww w.ticketpro.gr