Πρεμιέρα στις 26 Μαΐου θα κάνει η ταινία δράσης «Kandahar» της Open Road Films, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler), σύμφωνα με το Deadline.

Το σενάριο είναι των Ρικ Ρόμαν Βο (Ric Roman Waugh) και Μίτσελ ΛαΦορτούν (Mitchell LaFortune) και ακολουθεί τον Τομ Χάρρις (Μπάτλερ) έναν μυστικό πράκτορα της CIA που εργάζεται στη Μέση Ανατολή. Μια διαρροή πληροφοριών αποκαλύπτει επικίνδυνα την κρυφή του ταυτότητα και την απόρρητη αποστολή του. Μαζί με τον Αφγανό μεταφραστή του πρέπει να παλέψουν για να βγουν από την έρημο σε ένα σημείο εξόρυξης στην Κανταχάρ και να ξεφύγουν από τις επίλεκτες ειδικές δυνάμεις που τους κυνηγούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Νέιβιντ Νέγκαμπαν (Navid Negahban), Αλί Φαζάλ (Ali Fazal) και Τράβις Φίμελ (Travis Fimmel) υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρικ Ρόμαν Βο (Ric Roman Waugh).

Τα γυρίσματα έγιναν στη Σαουδική Αραβία και πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αμερικανική παραγωγή που κινηματογραφείται σε αυτή την περιοχή.

Για τον Μπάτλερ είναι η δεύτερη ταινία που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023. Η ταινία «Plane» της Lionsgate στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται έναν πιλότο που κάνει αναγκαστική προσγείωση σε εχθρική περιοχή διανύει τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της στις ΗΠΑ και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 20,7 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης