Από σοβαρά επεισόδια αμαυρώθηκε το φιλικό του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου, που διεξήχθη την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου για δέκα περίπου λεπτά, με αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινή διακοπή στο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φιλικό συνεχίστηκε μετά από παρέμβαση της αστυνομίας, που οδήγησε στην απομάκρυνση των οπαδών του Άρη απ’ τις εξέδρες, ωστόσο οι ανεγκέφαλοι των ελληνικών γηπέδων για ακόμη μία φορά κατάφεραν να γίνουν αρνητικοί πρωταγωνιστές, και μάλιστα σε ένα παιχνίδι, χωρίς καμία σημασία, δεδομένου ότι ήταν φιλικό.

Σε ό,τι  αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-1, χάρη σε τέρματα των Τάτου (3′) και Ψυχογιού (64′). Ενδιάμεσα οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με γκολ του Ακόστα (20′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς (46′ Γιαλούσης), Κατσιαρός (72′Κόμνος), Κωστούλας, Μελίσσης (57′ Αρβανίτης) Ρόκα (46′ Πόνσε), Καπετάνος(46′ Πινδώνης), Ακόστα (46′ Γιενγκά), Μπρέσκα (57′ Δεινόπαππας), Κατσίκης (46′ Ολίσε), Γκέσιος (46′ Ντινόπουλος).

ΑΡΗΣ:
Μπουζάνης, Ψυχογιός (66′ Καραγκούνης), Μαργαρίτης (66′ Τσουκάνης), Καρασαρίδης (66′ Νταμαρλής), Κύργιας (46΄Ηρακλής), Παπαδόπουλος (53′ Τριανταφυλλάκος), Έλσνερ (53′ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης (74′ Γιαννίτσης), Ιμπέχ (57′ Μανιάς), Τάτος (57′ Σουνάς), Αγγελούδης (53′ Αγκάνθο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης