Η Άρσεναλ πραγματοποιεί μία καταπληκτική εκκίνηση στην εφετινή σεζόν, μετρώντας 13 νίκες σε 14 αγώνες σε Premier League και Europa League (1ο όμιλος), που την έχουν βάλει ήδη σε θέση οδηγού και στις δύο διοργανώσεις και πλέον αρχίζει να «δένει» όλα τα βασικά στελέχη της με νέα συμβόλαια, προκειμένου να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη «βάση» της για τα επόμενα χρόνια.

Την Παρασκευή (21/10) οι «κανονιέρηδες» προχώρησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο Γκαμπριέλ Μαγκαλάες, ο οποίος αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τη Λιλ κι εξελίχθηκε σε βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της λονδρέζικης ομάδας, μετρώντας 81 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άρσεναλ δεν διευκρίνισε στην επίσημη ανακοίνωσή της τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου που υπέγραψε ο Βραζιλιάνος άσος, κάνοντας λόγο μόνο για «νέα, πολυετή σύμβαση», ωστόσο τα βρετανικά ΜΜΕ (Guardian) ανέφεραν πως οι «κανονιέρηδες» τον δέσμευσαν έως το καλοκαίρι του 2027.

«Είναι υπέροχο που συμφωνήσαμε για νέο συμβόλαιο με τον Γκάμπι. Στα 24 του, είναι ακόμα νεαρός παίκτης και μέρος του μέλλοντός μας. Οι επιδόσεις του από τότε που ήρθε μαζί μας το 2020 ήταν εξαιρετικές και η θετική του επίδραση στα αποτελέσματά μας ήταν ξεκάθαρη σε όλους» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ, Εντού, λίγο μετά τις υπογραφές και πρόσθεσε:

«Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ εντός κι εκτός γηπέδου, τόσο με τη συνεισφορά του όσο και με την επικοινωνία του. Όλοι ανυπομονούμε να δούμε τον Γκάμπι να συνεχίζει να αναπτύσσεται ως σημαντικό κομμάτι του συλλόγου μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μίκελ Αρτέτα πρόσθεσε πως «…έχει δείξει τεράστια προσόντα από τότε που ήρθε μαζί μας. Είναι ένας νεαρός παίκτης με μεγάλη διάθεση για δουλειά και οι σταθερές δυνατές εμφανίσεις του ήταν πολύ σημαντικές για εμάς τις δύο τελευταίες σεζόν.

Το να δουλεύεις με τον Γκάμπι κάθε μέρα είναι ευχαρίστηση, έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με όλους στο σύλλογο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης