Μπορεί να μην ήταν τόσο παραγωγική, όσο στα προηγούμενα ματς που έδωσε, παρ΄ όλα αυτά η Λειψία πέρασε νικηφόρα από την Ρωσία με 2-0 επί της Ζενίτ κι έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του Champions League.

Οι Γερμανοί μετά το 6-1 επί της Βόφσμπουργκ (Κύπελλο) και το 8-0 επί της Μάιντς (Bundesliga) νίκησαν και στην Αγία Πετρούπολη (είχαν επικρατήσει με 2-1 στην έδρα τους πριν από 2 εβδομάδες των Ρώσων) και πανηγύρισαν το τρίτο τους «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του 7ου γκρουπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη έκπληξη της 4ης ημέρας έγινε στον 6ο όμιλο. Η Σλάβια Πράγας απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο «Καμπ Νόου» από την Μπαρτσελόνα (0-0), με τους Καταλανούς να χάνουν μεν ευκαιρίες, να έχουν δοκάρι με τον Μέσι, αλλά οι Τσέχοι στάθηκαν αξιοπρεπώς και πήραν δικαίως το βαθμό.

Η «Μπαρτσα» με 8 βαθμούς σε 4 ματς δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα να χάσει την πρόκριση, ωστόσο, ακόμη δεν την έχει «κλειδώσει». Και μπορεί να έμεινε για 34ο ευρωπαϊκό ματς αήττητη εντός έδρας (30 νίκες, 4 ισοπαλίες), ωστόσο, οι «μουρμούρες» για τη νέα «γκέλα» της ομάδας του Βαλβέρδε, μετά το 3-1 από την Λεβάντε, θα πρέπει να θεωρούνται ως «φυσικό επακόλουθο», όπως επίσης και τα σενάρια για το μέλλον του Ισπανού προπονητή στον πάγκο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης